VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
Verzending: Nederland België Duitsland 

Vouwfiets

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Vouwfietsen

U bent op zoek naar een vouwfiets? Dan helpt Djimmi.nl u bij deze zoektocht. Ons aanbod vouwfietsen bestaat uit diverse soorten, prijsklasse en merken vouwfietsen. Elke van deze vouwfietsen heeft haar eigen kenmerken.

Zo is een compacte vouwfiets vooral geschikt wanneer je veel met het openbaar vervoer reist en is de vouwbare stadsfiets beter voor langere reisafstanden. De uiteindelijke keuze op een bepaald type vouwfiets is daarom afhankelijk van het doel en daarnaast zal ook de afweging in design of bijvoorbeeld de prijsklasse gemaakt worden.

Wanneer je aan een vouwfiets denkt, dan denk je aan rondreizen. Dankzij de opvouwbaarheid is de vouwfiets het ideale vervoersmiddel om onderweg mee te nemen. Je moet wanneer je rondreist wel rekening houden met de regels die in het openbaar vervoer gelden. Wanneer je met de trein reist zal je de vouwfiets bijvoorbeeld altijd compact moeten opbergen en in internationale treinen geldt er zelfs vaak een maximaal formaat dat toegestaan wordt en is een speciale fietshoes verplicht.

Ook wanneer je met het vliegtuig reist wordt deze fietshoes aangeraden. Om u te helpen bij de juiste vouwfiets hebben wij de kenmerken van de betreffende fiets zo uitgebreidt mogelijk omschreven.

Daarnaast kunt u ons altijd per telefoon of email bereiken wanneer u meer informatie over de vouwfiets wenst. Mocht de gewenste vouwfiets niet op onze webshop getoond worden of tijdelijk uitverkocht zijn?

Ook dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor informatie omtrent de levertijden of uitbreiding van het assortiment.