VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
 

BMX Crossfietsen

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

BMX Crossfietsen

U wilt een BMX Fiets kopen? Dan help Djimmi.nl u bij deze zoektocht. Ons aanbod crossfietsen bestaat uit diverse soorten, prijsklasse en uitvoeringen crossfietsen. Elke van deze BMX crossfietsen heeft haar eigen specifieke kenmerken.

Een BMX crossfiets die zo goed mogelijk bij het lichaam past. Hiermee bedoelen wij dat het formaat, het frame, de stuurhoogte en zadelhoogte comfortabel ingesteld dienen te zijn. De crossfietsen worden (voor)gemonteerd geleverd door Djimmi.nl, wat er voor zorgt dat u zelf de BMX crossfiets dient af te monteren. Ideaal om de pasvorm en het uiteindelijke comfort van de fiets aan te passen op uw kind. 

Voor nagenoeg iedere kind hebben wij een passende BMX crossfiets in ons assortiment aanwezig. Mocht de gewenste crossfiets niet op onze webshop getoond worden of tijdelijk uitverkocht zijn? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor informatie omtrent de levertijden of uitbreiding van het assortiment.

Daarnaast kunt u ons altijd per telefoon of email bereiken wanneer u meer informatie over de BMX crossfietsen wenst.

Daarnaast kunt u ons altijd per telefoon of email bereiken wanneer u meer informatie over de vouwfiets wenst. Mocht de gewenste vouwfiets niet op onze webshop getoond worden of tijdelijk uitverkocht zijn?

Naast BMX fietsen kunt u ook een kijkje nemen voor jongens fietsen 20 inch, mountainbikes voor jongens, mountainbikes voor meisjes of bij onze accessoires voor fietsen.