VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
 

Kinder accu auto

Verras uw (klein)kind met een realistische kinder accu auto van absolute topkwaliteit. Kies uit ruim 100 verschillende kinder accu auto’s, al vanaf € 169,-! De diverse kinder accu auto’s zijn gebaseerd op echte automodellen, waarvan zelfs een groot deel geproduceerd is onder officiële licentie van onder andere BMW, Audi, Mercedes, Ferrari, Ford, Volvo, Land Rover en Volkswagen.

Koop uw kinder accu auto via Djimmi.nl en profiteer van de volgende voordelen:

 • Meer dan 100 verschillende kinder accu auto’s
 • Functionaliteitsgarantie van 2 jaar
 • Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Optie: uw bestelling afhalen en afrekenen in Boxmeer

Momenteel GRATIS Verzending – 2 Kentekenstickers – Rijbewijs – Batterijen
Klik HIER voor meer info. 

Kinder accu auto kopen

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 108

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 108

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Elektrische auto's voor kinderen

Onze kinder accu auto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar en tot maximaal 30 kilo. Is uw kind nog niet goed in staat om helemaal zelfstandig de auto te besturen? Wij adviseren dan een op afstand bestuurbare accu auto, waarmee u uw kindje letterlijk kunt bijsturen.

 • Zeer veilig: altijd voorzien van een autogordel en automatische rem
 • Bijzonder realistisch: veel auto’s met echte lak en officieel logo

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kinder accu auto’s? Neem dan contact met ons op via +31 (0)485 520 524 of stuur een e-mail naar info@djimmi.nl.

Veilig online kopen en betalen van de kinder accu auto

Bestel de kinder accu auto voor uw kindje eenvoudig online. Zodra u een geschikte kinder accu auto heeft gevonden, kunt u de aankoop eenvoudig afronden via iDeal, Mister Cash, SOFORT Banking, PayPal, Mastercard of Visa. Bestel voor 16:00 uur en ontvang uw bestelling de volgende werkdag.

Komt u er zelf niet helemaal uit met bestellen of wilt u advies over kinder accu auto’s? Neem dan contact met ons op via +31 (0)485 520 524 of stuur een e-mail naar info@djimmi.nl

Kinder accu auto Audi
kinder accu auto zijkant

Wat is een kinder accu auto?

Een kinder accu auto is een speelgoedauto waarin kinderen van 1 tot 5 jaar zelfstandig kunnen rijden. Een aantal kinder accu auto’s is verkrijgbaar met een afstandsbediening, waarmee de auto op afstand bedienbaar is. Hierdoor zijn de kinder accu auto’s geschikt voor kindjes vanaf één jaar. Wanneer uw kindje zelfstandig kan rijden in de speelgoedauto, kunt u indien nodig bijsturen met de afstandsbediening. Daarnaast zijn de meeste auto’s voorzien van leuke functies, zoals:

 • Koplampen die branden tijdens het rijden
 • Een aansluiting voor SD-kaart, smartphone en USB-stick
 • Diverse geluiden en muziekjes op het dashboard
 • Een claxon met echt toetergeluid 
 • Een schakelpook
 • Een gaspedaal

Wanneer u in het bovenstaande aanbod op één van de kinder accu auto’s klikt, vindt u bij de productinformatie exact welke opties de door u gekozen auto bevat.

kinder accu auto stuur
kinder accu auto dashboard

Kinderauto merken

Er zijn verschillende merken van de kinderauto's beschikbaar. De best verkochte merken zijn:

Eenvoudige montage

De kinderauto’s worden als een bouwpakket bij u thuisbezorgd. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn de auto’s voor 75% gemonteerd. Voordat u aan de slag gaat met het monteren, raden wij u aan om eerst te controleren of alle onderdelen, die op de handleiding vermeld staan, aanwezig zijn. Indien dit niet het geval is, willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Bekijk onze montage accuvoertuig pagina voor meer informatie en tips over de montage van de kinder accu auto.

Leeftijd en veiligheid

De kinder accu auto’s zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 1 tot 5 jaar. In de productomschrijving van de accu auto’s vindt u per auto een aanbevolen leeftijd. Daarnaast bevatten de auto’s een veiligheidsgordel en een automatische rem om de veiligheid van het kindje te waarborgen.

Over de accuduur

De speelgoedauto’s zijn verkrijgbaar met een 6 Volt accu en een 12 Volt accu. De 12 Volt accu auto heeft de volgende eigenschappen:

 • Rijtijd van ongeveer 45 minuten
 • Oplaadtijd van ongeveer 10 uur
 • Maximale snelheid van 6 kilometer per uur.
 • Maximale belasting van een kinder accu auto is 30 kilo

Accu

Als u de accu voor de eerste keer oplaadt, dient u deze minimaal 10 uur op te laden. Normaliter zal de accu na ongeveer 6 uur voldoende opgeladen zijn. De precieze tijdsduur kunt u vinden in de gebruikshandleiding. Wanneer u de kinder accu auto een tijd niet gebruikt, raden wij u aan om de accu en eventuele batterijen uit de auto te halen. Laad de accu vervolgens eens in de twee à drie maanden op.

Garantie

U ontvangt 2 jaar garantie op de functionaliteit van de kinder accu auto’s en 6 maanden garantie op de accu van de auto’s.

mkbOK Keurmerk? Check!

Wij zijn door het Certificatiebureau Groothandel en Dienstverlenende bedrijven (CGD) uitgebreid gecontroleerd op onder andere betrouwbaarheid, transparantie en garantie. Djimmi.nl voldeed aan alle strenge eisen en heeft hiervoor het mkbOK keurmerk gekregen. Daar zijn wij zeer trots op! Het keurmerk verzekert u van een veilige online aankoop bij Djimmi.nl.

Bekijk ook ons andere speelgoed

Naast kinder accu auto’s kunt u bij ons ook terecht voor:

Contact opnemen met Djimmi.nl

Voor vragen of meer informatie over de kinder accu auto’s kunt u vrijblijvend bellen naar +31 (0)485 520 524 of een e-mail sturen naar info@djimmi.nl.