VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
Verzending: Nederland België Duitsland 


Wij zijn sinds Februari 2015 aangesloten bij Reviewspot en daar zijn de reviews van klanten te zien:

Reviews Reviewspot

Marja Kauffman, Donderdag 5 Februari 2015


Goedemiddag,

Een bedankje is op zijn plaats, rolschaatjes gisteren binnen gekregen en ik zag zojuist dat het teveel betaalde geld al was teruggestort.

Nogmaals dank.

Groet Marja Kauffman

Loes Claassen, Woensdag 4 Februari 2015

Bedankt voor de service Tonie!
Hij fietst er inmiddels trots mee naar school.

Tinne Campforts, Vrijdag 30 Januari 2015

Beste Tonie,

Ik heb het bedrag goed ontvangen.
Dank u voor de onderhandelingen in deze kwestie.
Ik ben zeer tevreden van de service bij Djimmi en Carrera.

Met vriendelijke groet,
Tinne Campforts

Marion, Vrijdag 30 Januari 2015

Goedenavond Tonie,

Vandaag heb ik de betreffende onderdeeltjes ontvangen.
Hartelijk dank voor de snelle afhandeling!

Hartelijke groet, Marion

Helma Wigmans, Donderdag 29 Januari 2015

Beste Tonie,
 
Dank voor dit bericht.
Het fietsje is reeds bezorgd.
Dank voor de service.
 
Met vriendelijke groet,
Helma Wigmans

Nicole, Dinsdag 27 Januari 2015


Hallo,

Dat is superfijn!
Dan kan mijn zoontje alsnog met zijn verjaardag er vast op fietsen/lopen!

Bedankt!
Groeten Nicole

Marcel, Dinsdag 27 Januari 2015

Goeie avond,

We hebben het autootje ontvangen.
Bedankt voor de goede service.

Vriendelijke groet,
Marcel

Lucia Carper-Wiersma, Maandag 26 Januari 2015


Geachte Tonie Bonants,

Dank voor de mail en de goede service.

Met vriendelijke groet,
Lucia Carper-Wiersma

Roos Louer, Maandag 26 Januari 2015

Hi Tonie,

Bedankt voor de superservice, op tijd is de fiets ontvangen een hele blije 3 jarige zoon.
Mooie fiets!

Martijn Duijzer, Vrijdag 23 Januari 2015

Geachte heer,

Dat is service.
Bedankt en tot de volgende keer.

Met vr. gr. Martijn Duijzer

Monique Barendswaard, Donderdag 22 Januari 2015

Geachte heer Bonants,

Dank u wel voor de informatie en snelle afhandeling!

Met vriendelijke groet, 
Monique Barendswaard

C Eertink, Donderdag 22 Januari 2015

Goedemorgen Tonie Bonants,

Hartelijk dank voor de zeer nette service!
Wij zullen zeker nog vaker iets bestellen in u webshop.

Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,
C Eertink

M. Borsje, Woensdag 21 Januari 2015

Geachte T. Bonants,

Bedankt voor de snelle afhandeling van het ontbrekende deel van de fiets.
De spatborden heb ik binnen.

Met vriendelijke groet,
M. Borsje

Yasemin Temel, Maandag 19 Januari 2015

Geachte Tonie Bonants,

Heel erg bedankt voor uw reactie en medewerking.
Ook bedankt voor de snelle service.

Fijne dag verder.

Vriendelijke groet,
Yasemin Temel

Angélique, Zondag 18 Januari 2015

Dank voor de lagersetjes!
Het werkt weer!

Bedankt voor snelle service.
Gr. Angélique

Michael V., Zaterdag 17 Januari 2015

Geachte,

Ik heb bij deze webshop een fiets besteld. De volgende dag werd ik gebeld dat de fiets niet meer leverbaar was. Toch een gelijkwaardige fiets aangeboden gekregen die iets duurder was voor hetzelfde geld. Volgende dag netjes geleverd. Ik ben tevreden over de bestelling en de service.

Zeker een aanrader om spullen online te bestellen.

Met vriendelijke groet.

Michael V.

Yasemin Temel, Vrijdag 16 Januari 2015

Geachte Tonie Bonants,

Erg bedankt voor de snelle service en medewerking.
Het pakketje is net opgehaald.

Fijne dag verder.

Vriendelijke groeten
Yasemin Temel

Debbie Brands, Vrijdag 16 Januari 2015

Beste Tonie Bonants,

Dat is heel fijn om te horen, super!!

Bedankt voor de fijne service.

Vriendelijke groet,
Debbie Brands

Angelique, Donderdag 15 Januari 2015

Dank je!!

Goede service,
Angelique

E. van den Dungen, Donderdag 15 Januari 2015

Hoi Johnny;

Bedankt om de track en trace code door te mailen en om het pakket via post nl te laten bezorgen!

Nu al een superservice vooraf,ik zal zeker goede reclame voor jullie maken!

Thanks again!

Groetjes E. van den Dungen

Gijs van Rijn, Maandag 13 Januari 2015

Goed geregeld Tonie!

Bedankt voor de service!

Groetjes,
Gijs van Rijn

Gijs Ronken, Donderdag 1 Januari 2015

Goedemorgen,

De beste wensen voor het nieuwe jaar.

Graag wil ik nog even doorgeven omtrent de levering, dat deze netjes en op tijd geleverd is voor kerstavond.

Mvg

Gijs Ronken

Jochem, Woensdag 31 December 2014

Hoi Tonie,

Ik heb de adapter ontvangen en aangesloten en de racebaan doet het weer!
Super!
Bedankt voor het snelle adequate helpen.

Groetjes jochem

Hetty Rijke, Woensdag 31 December 2014

Beste meneer Bonants,

Dus toch nog op tijd voor de verjaardag van mijn kleindochter,  wat fijn!
Ik wens u een prettige jaarwisseling en bedankt voor het op de hoogte houden van de bestelling.

Met vriendelijke groet, 
Hetty Rijke

Fam. Scholten, Dinsdag 30 December 2014

Geachte heer Bonants,

De bestelling is in goede orde ontvangen.
Wij danken u voor de snelle service.

Met vriendelijke groet,
Fam. Scholten

Melanie, Donderdag 18 December 2014

Hallo!

Het pakketje is al onderweg, helemaal te gek!!

Bedankt voor de goede service en fijne feestdagen!

Gr melanie

Marianne, Donderdag 11 December 2014


Ik heb het ontvangen.
Hartelijk dank. 

Met vriendelijke groet,
Marianne

Renate van Regteren, Donderdag 11 December 2014

Geachte Tonie Bonants,

Bedankt voor de goede en snelle service!

Met vriendelijke groet,

Renate van Regteren

Syl Hersmis, Woensdag 3 December 2014

Goedemorgen Tonie Bonants,

Mijn complimenten!
Wat een superservice!
Ik kreeg gisterenavond al het nieuwe bandje!

Met vriendelijke groet,
Syl Hersmis

H. Zwirs, 2 December 2014

Het baanstuk is binnen en op tijd.

Bedankt voor de goede service.

Mvg, H. Zwirs

Jordy, Maandag 1 December 2014

Goedemorgen Tonie,

We hebben weer een blij kind rond steppen!

Bedankt voor de service!

Gr. Jordy

Fam Deij, Zondag 30 November 2014

Dank voor het netjes oplossen van de klacht Tonie.

Wij hebben gister de materialen binnegekregen, dus de step is weer helemaal in orde nu.

Groeten
Fam Deij
Ede

D.Meijer, Vrijdag 28 November 2014

Hartelijk dank!

Echt super service!

Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

D. Meijer

E.Zeven Dekker, Donderdag 27 November 2014

Goedemiddag, 

De fiets is net afgeleverd, heel erg bedankt voor de supersnelle afhandeling en levering.

vriendelijke groeten ,

E. Zeven Dekker

S. Frey, Donderdag 27 November 2014

Ontzettend bedankt voor deze snelle en nette service.

Mvg S.Frey

J. Giebels, Zaterdag 22 November 2014

Heel erg bedankt voor de snelle toezending van het ontbrekende onderdeeltje.

Jullie zijn een bedrijf waar ik vertrouwen in kan hebben, ook jullie klantvriendelijkheid spreekt mij erg aan en zal een volgende keer wanneer ik iets nodig heb zeker  jullie site bekijken

Mvg

J Giebels

Edward, Vrijdag 21 November 2015

Opmerking: Superservice! Gisteren besteld en vandaag is de racebaan van Carerra Go geleverd! Onze zoon zal er veel plezier van beleven!

Groet,

Edward

Simon van Vegten, Donderdag 13 November 2014

Beste Tonie,

Hartelijk dank voor uw actie.
Fijn dat dit onder coulance / garantie geregeld kon worden en dat het geld wordt teruggestort.
Onze zoon denkt er nog even over, hoe en wat met een nieuwe nerf.
Wellicht tot ziens dus.

Met vriendelijke groet,
Simon van Vegten

G. van Mier, Donderdag 13 November 2014

Goedemorgen,

Ik ben blij dat ik u kan melden dat ik het probleem verholpen heb. Hartelijk dank u voor uw hulp.

Met vriendelijke groet,
G. van Mier

Ronald Jagt, Vrijdag 7 November 2014


Hallo Tonie,

Dit was idd het probleem, hij doet het nu weer prima.
Bedankt!

MvG,
Ronald Jagt

Corine de Penning , Dinsdag 4 November 2014


Hallo Tonie,

Vandaag de lagers ontvangen.
Dank voor de snelle goede service.
 
Gr. Corine de Penning

Lysbeth ten Bloemendaal, Dinsdag 4 November 2014


Beste Tonie,

Fijn om te horen dat we binnenkort een nieuwe velg ontvangen.

Bedankt voor de service.

Vriendelijke groet,
Lysbeth ten Bloemendaal

Hans Jan Boxem, Vrijdag 31 Oktober 2014


Beste heer Bonants,

Hartelijk dank voor de geweldige service,  mijn zoon is ontzettend blij dat de motor het weer doet!

Prettig weekend gewenst.

Met vriendelijke groet,
Hans Jan Boxem

Sabine, Dinsdag 28 Oktober 2014


Hallo Tonie.

Ik heb gister het onderdeel ontvangen. De step is weer gemaakt. Helemaal top
Ik zag dat deze buis dikker is.
Das fijn.
Fijne dag.

Bedankt voor de goede service.

Groetjes sabine

Arina de Graaff, Dinsdag 28 Oktober 2014


Alles goed gegaan, skates zijn aangekomen.

Bedankt

Rinus Spoelstra, Vrijdag 10 Oktober 2014


Goedemorgen Tonie,

Ik wil even laten weten dat het geld in goede orde is ontvangen.
We vinden het erg jammer dat het met de fiets zo is afgelopen, maar we willen een grote pluim geven voor jullie service.
Die is helemaal top.

Met vriendelijke groeten,
Rinus Spoelstra

J.P.Dijkman Woensdag 8 Oktober 2014


Geachte heer Bonants,

De trampolinerand werd hedenochtend door mij ontvangen en is inmiddels op de trampoline bevestigd. De kinderen zijn er erg blij mee.
Mijn dank voor het prettige en correcte zaken doen.

Met vriendelijke groet,

J.P. Dijkman

Yvonne, Woensdag 8 Oktober 2014

Super bedankt voor de snelle service!

Mijn dochter is super blij!

Groetjes,

Yvonne

B.Zweerts, Zaterdag 27 September 2014

Goedemiddag,

Ik wil jullie even bedanken voor de super snelle service, gister de fiets besteld en vandaag al binnen, helemaal super!!!!

hartstikke bedankt!!

B. Zweerts

B. de Koe, Vrijdag 26 September 2014

Beste lezer, 

Ik heb het wieltje ontvangen, mijn dank! Mijn zoontje is de koning te rijk met zijn nieuwe fiets dus bedankt voor de service!
Ik heb het andere wieltje in de doos gedaan en breng deze morgen naar het postkantoor. Ik stuur  nog even een code toe van het fietsje. 

Met vriendelijk groet,

B.de Koe


Saskia, Zondag 21 September 2014


Beste Johnny,
 
Vrijdag is de trampoline afgeleverd.
Op tijd en er is al veel plezier aan beleefd.
 
gr
Saskia

Sanne, Vrijdag 19 September 2014

Dag Johnny,

We hebben het pakket ontvangen,

Bedankt voor de snelle levering!!!

We gaan hem vanavond in elkaar zetten.

Met vriendelijke groeten Sanne,

T.Riedijk, Donderdag 18 September 2014


Bedankt voor de super snelle levering.

gr timon riedijk

Kim van Hoof, Woensdag 17 September 2014


Beste Tonie,

Ik wil je hartelijk bedanken voor de goede service.
Mijn dochter heeft een prachtige fiets op haar verjaardag.
Ik heb vanmiddag de onderdelen opgehaald.

Met vriendelijke groet,
Kim van Hoof 

J.Verberkt, Woensdag 17 September 2014


Beste Djimmi.nl,

Afgelopen vrijdag kwam ik er achter dat onze pas aangeschafte trampoline stuk was gegegaan aan de rand.

Maandag heb ik daarom direct gebeld met Djimmi.nl en een mail + foto gestuurd.

Dinsdag krijg ik een mail dat ik een nieuwe rand krijg.

En vandaag (woensdag) staat de pakketdienst voor de deur met het nieuwe onderdeel.

GEWELDIG!

Goede servicde van jullie beiden en daarom deze mail om jullie te BEDANKEN!

Dirk Neuteboom, Dinsdag 16 September 2014


Beste mensen,

Hierbij bevestig ik de ontvangst vandaag van het onderdeel.
De montage ervan is probleemloos verlopen.

Bedankt voor de service uwerzijds.

Mvrgr. Dirk Neuteboom

Marieke, Donderdag 14 Augustus 2014

Beste Tonie,

De zandbak heb ik inmiddels ontvangen.
Hartelijk dank voor de snelle reactie en levering!

Met vriendelijke groet,
Marieke

Christa Visser, Woensdag 13 augustus 2014


Hallo Tonie,

Vanmiddag is de loopfiets gebracht.
Wat een snelle levering en goede service!

Top :) Bedankt!

Gr. Christa Visser

P. Broekhuis, Donderdag 7 Augustus 2014


Dag,

bij deze wil ik u bedanken voor de snelle verzending van de swingball. We nemen hem heerlijk mee op vakantie, zodat de kinderen zich uren kunnen vermaken!

Groetjes, P.Broekhuis

M.Haisma, Vrijdag 1 Augustus 2014

Bedankt voor de snelle service.

Met vriendelijke groet, With Kind Regards,

M. Haisma

S. Klep, Woensdag 30 Juli 2014

Hij past perfect!
Bedankt voor de toch nog snelle afhandeling!

Groeten s.klep

E. van der Zanden, Dinsdag 29 Juli 2014

Beste Johnny,

dit is goed nieuws .
Onze Roy zal heel blij zijn !

Goede service ,dat mag ook gezegd worden!!

Mvg

Esther.

Pieter van der Veen, Donderdag 17 Juli 2014

Goedemorgen,

We hebben de onderdelen in goede orde en op tijd ontvangen.
Onze dochter vindt haar nieuwe fiets echt geweldig !

Bedankt voor de goede service en met vriendelijke groet,

Pieter van der Veen

Els Kuipers, Zaterdag 12 Juli 2014


Bedankt voor de snelle levering de step was er zaterdagmiddag.

Super service  

Gr. Els Kuipers

P-J Blokzijl, Dinsdag 8 Juli 2014


Beste Tonie Bonants,

Het stuur is vandaag binnen gekomen, en past fantastisch.
Was exact dezelfde.
Ook de bedrading en het stekkertje passen precies. 

Bedankt voor de snelle service!

Met vriendelijke groet,
P-J Blokzijl.

Hans, Maandag 7 Juli 2014


Goedemorgen Tonie,

Ik heb de nieuwe stuntstep al ontvangen hoor.
Fantastisch dat het allemaal zo snel is gebeurd, hij werd al zaterdagochtend gebracht en was 's middags al dankbaar in gebruik.
Nogmaals bedankt voor alles en de volgende speelgoed aankopen zal ik zeker bij jullie doen!

Groeten
Hans

Roland Jonkers, Vrijdag 4 Juli 2014


Hallo Tonie,

De RC auto is vandaag afgeleverd.
Mijn zoon is weer helemaal in zijn nopjes.
Hopelijk gaat deze wel langer mee…

Bedankt voor de goede service!

Met vriendelijke groet,
Roland Jonkers

Vrijdag 27 Juni 2014


Hoi Tonie.

Bedankt voor de geweldige service!
Ik heb m vandaag ontvangen. nog niet uitgepakt.
Ik ga er van uit dat deze mooi is.

Bedankt.

Yvonne Meijer, Donderdag 26 Juni 2014


Beste,
 
We hebben vandaag het pakket in goede staat ontvangen. 
Bedankt voor uw goede en nette zorgen door de telefoon en de nette afhandeling.
Onze volgende bestelling van kinderspeelgoed komt zeker weer bij jullie en we zullen jullie ook zeker aan raden bij anderen. 

Met vriendelijke groeten,
Yvonne Meijer

Ramona Vonder, Donderdag 26 Juni 2014


Hallo Tonie,

Het onderdeel is goed ontvangen en de auto doet het nu ook weer.
Heel erg bedankt voor de goede service.
Zijn super blij dat de auto weer doet.

Met vriendelijke groet,

Ramona Vonder

Monique Liedenbaum, Donderdag 26 Juni 2014


Beste Tonie,

Ik heb beide bellen goed ontvangen. hartelijk dank voor de service.
De jongens zijn er blij  mee.

Mvg,
Monique Liedenbaum

J. Schuurman, Woensdag 18 Juni 2014


Beste Johnny,

Bedankt voor alle informatie! De betaling is voldaan en ik wacht de track & tracé link af.
Fijne site en (tot nu toe ;-) goede service.

Met vriendelijke groet,

J.Schuurman

Nienke ten Wolde, Donderdag 12 Juni 2014

Beste Tonie Bonants,

Bedankt!
We zien de auto wel verschijnen.
Bedankt voor de goede service.

Vriendelijke groeten,
Nienke ten Wolde

Sanne, Woensdag 11 Juni 2014


Heel erg bedankt voor de snelle servise
 
groetjes sanne

Gea Bax, Zaterdag 7 Juni 2014


Beste Tonie,

Hartelijk dank voor de snelle levering en de uitstekende service.

Fijne dagen!

Vriendelijke groet,

Gea Bax

Roger Siegers, Woensdag 4 Juni 2014


Geachte Tonie,

Dank u wel voor uw reactie en uw service.

Mvg, Roger Siegers 

Linda Scholtes, Woensdag 28 Mei 2014


Beste heer Bonants,

Bedankt voor de snelle en goede service.

Met vriendelijke groet,

Linda Scholtes

Jan-Willem, Dinsdag 27 Mei 2014


Beste Tonie,

Dank je wel voor je mail en de snelle afhandeling.
Complimenten!

Groet, Jan-Willem

I.Molevelt, Maandag 26 Mei 2014

Geachte heer Bonants,

Hartelijk dank voor de schroefjes en de snelle en goede service!!

Met vriendelijke groet,

I.Molevelt

D.Sitanala, Vrijdag 23 Mei 2014

Beste Johnny ik wil u enorm bedanken voor de snelle en goede service.
De fiets is zojuist afgeleverd.
Precies op tijd voor mijn zoontje zijn verjaardag.
Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet D.Sitanala

R.Kemper, Donderdag 22 Mei 2014

Wij hebben vandaag de fiets ontvangen! 

Heel erg bedankt voor de snelle levering! 

Met vriendelijke groet

R. Kemper 

J. Moerland, Woensdag 21 mei 2014

Hartelijk dank voor de snelle levering.

We zijn heel blij dat het op tijd is binnengekomen.

Nogmaals bedankt!

Hartelijke groeten,

J. Moerland

M.Hofman, Zondag 11 Mei 2014


Dag Johnny,

Ik heb de onderdelen in goede orde ontvangen, dank voor de snelle afhandeling!

Groet,

M. Hofman

K.de Korte, Vrijdag 2 Mei 2014

Beste Jhonny,

Vanmiddag het mandje ontvangen, dochter helemaal gelukkig!!!
Bedankt voor de goede service!

Goed weekend.

Met vriendelijke groet,

K.de Korte

K.Duis, Vrijdag 2 Mei 2014

Hallo, ik heb de nieuwe babygym ontvangen. Ik heb alleen het tafelblad omgeruild, de rest zit nog nieuw in de verpakking. Ik zorg dat het pakket vandaag of morgen bij Post komt. 

De nieuwe tafel werkt overigens perfect. Bedankt voor de service!

Met vriendelijke groet, 

K. duis 

R. Blaauw, Maandag 28 April 2014

Bedankt voor de goede snelle service!!

Heb inmiddels een nieuwe veel steviger handrem ontvangen.

Met vriendelijke groet,

R. Blaauw

Martijn Ruis, Dinsdag 22 April 2014

Beste Tonie,

Hartelijk bedankt voor de snelle reactie.
Ik zal morgen de auto op de post doen.
Super service!!
Tot de volgende bestelling.

Mvg,
Martijn Ruis

Katia van der Horst, Donderdag 17 April 2014


Beste meneer Bonants,

Heel erg bedankt voor de auto die het nu wel doet.
Ik wil u even bedanken voor de goede service de auto is gisteren goed aangekomen.
Bedankt voor het begrip en de service, hij zal er nu met veel plezier mee rijden.

Met vriendelijke groet,

Katia van der Horst

G.A. van der Wal, Dinsdag 15 April 2014


Hallo

Pakketje reeds ontvangen.
Ziet er super uit
Bedankt voor de snelle service

Mvg GA van der Wal

Petra Steuten, Vrijdag 4 April 2014


Hallo,

Heb het spatbord ontvangen, dankUwel voor de snelle afhandeling!

Mvg Petra Steuten

Ineke Olsthoorn, Vrijdag 4 April 2014

Hallo,

Wij hebben het onderdeel mogen ontvangen.
Gelijk op de fiets gemaakt en vandaag al met heel veel plezier gefietst.
Helemaal top.
Kei bedankt voor alles!

Groetjes, Ineke Olsthoorn

Susanna, Vrijdag 4 April 2014


Beste Johnny, 

Ontzettend bedankt voor de geweldige service en snelle reacties.
Zal jullie zeker aanbevelen. 

Fijn weekend, 

Susanna Dennis en Jonathan

Familie Tanis uit Sommelsdijk, Zaterdag 29 Maart 2014

We vinden dat de afhandeling van ons probleem echt ontzettend veel waardering verdient.
Maar liefst de keuze uit 3 mogelijkheden !
En na de keuze voor terugbetalen zagen we tot onze verbazing dat zelfs de verzendkosten waren teruggestort !
Echt heel veel lof over deze klantvriendelijkheid !

Met vriendelijke groeten Familie Tanis uit Sommelsdijk

Marc de Leeuw, Woensdag 26 Maart 2014


Geachte Tonie Bonants,

We hebben de fiets vandaag in goede orde ontvangen.
Onze zoon rijd er al heerlijk op rond.
Dank voor de nette service.

Met vriendelijke groeten
Marc de Leeuw

R. de Visser, Woensdag 26 Maart 2014


Bericht: Wat een service....

Maandag om 11:00 besteld...de volgende dag om 12:00 in huis....

PERFECT Super en bedankt!

R. de Visser

Rotterdam

V. Spaans, Woensdag 26 Maart 2014

Goedemiddag,

Bedankt voor de goede sevice...

We hebben hem net binnen gekregen...super ..

Vr gr verolique

A. Medik, Vrijdag 21 Maart 2014


Beste Johnny Bonants,

Hartelijk dank voor uw informatie.

We moesten helaas sneller beslissen dan het antwoord die wij van U hebben mogen ontvangen ivm met de verjaardag van ons zoontje.

Het is dus een andere keuze geworden.

Maar U heeft ons zo vriendelijk en goed geholpen dat wij U winkel in gedachten houden voor de volgende bestelling!

Hartelijk dank zover en sorry dat wij een andere keuze hebben gemaakt.

Vriendelijke groet:

A. Medik

Niels en Tamara, Woensdag 19 maart 2014

Beste Tonie,

Heel erg fijn.
Ben zeer tevreden over de afhandeling hiervan.

Met vriendelijke groet,
Niels en Tamara. 

M.Polderman, Dinsdag 18 Maart 2014


Beste,

De step is binnen hoor.

En alles ok! Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Groeten 
M. Polderman

Kim en Martijn Vrijheid, Donderdag 6 Maart 2014

Beste heer Bonants,

Wij willen u hartelijk danken!
We hopen dat de onderdelen snel binnen zijn, dan kan onze dochter heerlijk gaan fietsen!

Met vriendelijke groet
Kim en Martijn Vrijheid

R.Aukema, Donderdag 6 Maart 2014


Beste Johnny

Bedankt voor de passende oplossing.

Uitstekende service.

R. Aukema

P. Vink, Donderdag 6 Maart 2014

Alles ontvangen om het loopfietsje tijdig in elkaar te zetten. Voor z'n verjaardag. Nogmaals dank, MVG, P. Vink 

Anita van Driel, Zaterdag 1 Maart 2014


Beste Tonie,

Het geld staat op mijn rekening.

Hartelijk dank voor jullie service.

Groeten,
Anita van Driel

Tinne Campforts, Vrijdag 28 Februari 2014


Geachte Tonie Bonants,

Wij hebben vandaag een nieuwe auto toegezonden gekregen van Carrera.

Hartelijk bedankt voor de goede afhandeling.

Met vriendelijke groet,
Tinne Campforts

Sven Lorenzen, Donderdag 20 Februari 2014


Beste Tonie,

Namens onze kleine meid wil ik je hartelijk bedanken voor de service.
Als ze toe is aan haar volgende fiets weten we jullie te vinden.

Groet,
Sven Lorenzen

L.Kusters, Dinsdag 18 Februari 2014


Hallo,

De loopfiets heb ik in goed orde ontvangen.
Deze past perfect, mijn zoon heeft er al op rond gecrosst.

Met vriendelijke groet,

L.Kusters

Elise Verschoor, Woensdag 12 Februari 2014

Goedemiddag heer Bonants,

Bedankt voor uw reactie en de fijne afhandeling.
We kijken uit naar het pak.

Vriendelijke groet,
Elise Verschoor

Rogier van de Camp, Woensdag 12 februari 2014


Dag Tonie,

Ik heb inderdaad meteen een setje nieuwe lagers ontvangen, heel goed opgelost!.

Dank daarvoor.

Gr. Rogier van de Camp

Femke, Donderdag 6 Februari 2014

Hallo Tonie,

Bestelling toch nog op tijd binnen gekregen.

Bedankt voor de service.
Groetjes Femke

Brenda van Rij, Dinsdag 4 Februari 2014

Beste Tonie,

Ik vind het een fantastische oplossing!
Hartelijk dank voor het organiseren.
Ik neem morgen meteen contact op.
Nogmaals bedankt voor de goede service.

Met vriendelijke groet,
Brenda van Rij

Tineke Oosters, Maandag 3 Februari 2014


Beste Tonie,

We hebben de onderdelen ontvangen.
Dank voor de snelle reactie en afhandeling !

MvG
Tineke Oosters

Chiel Op de Beek, Zondag 2 Februari 2014

Geachte,

Bedankt voor het toesturen van de lader deze was idd stuk en nu is het probleem verholpen.

Vriendelijke groet,
Chiel Op de Beek

P. van der Mossel, Zaterdag 25 januari 2014


Hallo Johny,
 
Vandaag fietsje gegeven voor de verjaardag. Helemaal geslaagd!
Bedankt voor de medewerking.
 
mvg,
P.van der Mossel

Paul Doedel, Woensdag 22 januari 2014

We zijn zeer tevreden over uw service! !
Heel hartelijk bedankt !
De banden zijn vanmiddag bij ons binnengekomen en alles past perfect.

Met vriendelijke groet
Paul Doedel

Helma Overduin, Donderdag 16 januari 2014


Goedemiddag,

De loopfiets is alweer binnen!!
Het probleem is naar tevredenheid opgelost, super service, hartelijk dank!

Helma Overduin

John, Woensdag 8 Januari 2014


Goede avond heer Bonants, 

De binnen band is gisteren binnen gekomen.
Heb deze vandaag gemonteerd en alles is ok.

Bedankt
Gr. John

Hester, Zondag 5 Januari 2014


Beste Tonie Bonants,

Onlangs heb ik de rugleuning helemaal in goede orde ontvangen!

Bedankt!

Mvg Hester

M. Popma, Maandag 23 December 2013

Ons pakket is goed aangekomen zaterdag. Zeer veel dank voor de moeite.

Zondagmorgen konden wij met veel plezier de verjaardag van mijn zoontje vieren. 

Nogmaals dank voor het oplossen van het probleem.

F. Perin, Vrijdag 20 December 2013

hallo,heren..

graver goed ontvangen,dank voor de

goede snelle service.

M.Ibes-de Boer, Woensdag 18 December 2013


Goedemiddag,

De reserve stopper is vandaag bij ons afgeleverd. Super geregeld, hartelijk bedankt voor de goede service !

Met vriendelijke groet,

M.Ibes-de Boer

Jessica, Zaterdag 7 December 2013

Super blije zoon!! Dank voor snelle afhandeling en nog een mooi weekend
 
groet, 
Jessica

Patricia, Donderdag 5 December 2013

Een supersnelle, verzorgde levering.
Goede service en zeer klantvriendelijk.
Een aanrader!

Patricia

J.Verbeek, Maandag 2 December 2013


Hij is netjes zaterdag binnen gekomen !

Bedankt !!

Fam. Glimmerveen, Zaterdag 30 November 2013

Bericht: Hallo Djimmi.nl,

Bij deze heel hartelijk dank voor het op tijd kunnen bezorgen van de drie paar combi schaatsen.
Wij zijn heel erg tevreden over jullie inzet om het toch optijd bezorgd te krijgen.
Hiervoor nogmaals onze dank ( en zondag a.s. ook van mijn dochtertjes ).

Grt. Fam. Glimmerveen


L.De Luycker, Vrijdag 29 Novermber 2013


beste,
wij hebben daarnet ons pakket mogen ontvangen
ongelooflijk bedankt voor de snelle en correcte service
dankzij jullie zal onze dochter stralen vanavond als ze haar pakje ziet!
bedankt!!

Marjolein van de Laar, Woensdag 20 November 2013

Dank u wel voor uw berichtje, we hebben de nieuwe accu inmiddels ontvangen en de auto doet het nu weer goed.
Hartelijk dank voor de service!

Groetjes,
Marjolein van de Laar

Yvette van Zwieten, Vrijdag 15 November 2013

Geachte heer Bonants, beste Tonie,

Enorm bedankt voor de hulp.
Het is heel fijn dat het zo wordt opgelost!

Hartelijke groet,
Yvette van Zwieten

M. de Koning, Woensdag 13 November 2013

beste mensen,
Ik heb mijn bestelling snel en in  goede staat ontvangen.
Ik ben zeer tevreden over de prijs en de snelle afhandeling.
Mijn kleindochter is dolgelukkig met haar mega mindy pak, dat ze kreeg omdat ze zo trouw haar (vies smakende) medicijn in heeft genomen, en daar door weer beter is (gelukkig).
nogmaals dank van een oma die haar woord (morgen krijg jij een mega mindy pak) kon houden.
Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.
vriendelijke groet, m. de koning

Karin Schuur, Zaterdag 9 November 2013


Hallo Tonie

De auto is geleverd en mijn zoon was er erg blij mee.
Hartelijk dank voor de goede service.

Met vriendelijke groet,
Karin Schuur

Elles, Vrijdag 1 November 2013


Ik heb het ontvangen.
Bedankt voor de snelle service!

Groet Elles

Lonneke Konings, Zondag 27 Oktober 2013


Geachte Tonie,

We hebben het pakket gister ontvangen!!
Super super bedankt voor de snelle levering, ons dochtertje is helemaal blij!!

Fijn weekend!!

Met vriendelijke groet,
Lonneke Konings


Daphne, Maandag 21 Oktober 2013 


Hallo Tonie,

Sorry voor mijn late reactie.
De leverancier heeft inderdaad de zelfde dag nog een nieuwe velg gestuurd.
Bedankt voor een goede oplossing!!

Groetjes Daphne

Jeanette van Essen, Dinsdag 15 Oktober 2013


Het is alweer even geleden maar ik wil jullie toch nog even een mailtje sturen om jullie te bedanken voor de super service die wij hebben ontvangen naar aanleiding van de kapotte Razor step van mijn zoontje.
Na 1 telefoontje werd de step bij ons thuis opgehaald en toen die niet meer gemaakt kon worden hadden we de volgende dag alweer een nieuwe step.
Mijn zoon helemaal blij.
Nogmaals bedankt voor de service !!!

Met vriendelijke groet
Jeanette van Essen

Sandra Jansen, Woensdag 9 Oktober 2013

Hallo Tonie,

Wij hebben het handvat ontvangen.
Super bedankt voor de fijne service!!

Groeten Sandra Jansen

José Jeltes, Vrijdag 4 Oktober 2013


Geachte heer Bonants,

Afgelopen woensdag is de step van onze zoon omgewisseld en heeft hij nu een exemplaar waarmee hij zonder storende geluiden over straat gaat.
Het is fijn dat het zo afgehandeld is, nogmaals dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,
José Jeltes

Carolien , Maandag 1 Oktober 2013

Tonie,

Bedankt!!!!!
We laten het horen als we hem ontvangen hebben!

Groetjes,
Carolien

Marjan Oudshoorn, Zaterdag 14 September 2013

Beste Tonie en broer,

Het nieuwe koffertje is netjes vandaag bezorgd.
Hartelijk bedankt voor de goede service!!!

Met vriendelijke groet,
Marjan Oudshoorn

A.Scheffer, Maandag 9 September 2013

Beste heer,
 
Het is er vorige week niet van gekomen maar ik wilde u nog bedanken voor de snelle service. De schommel is vrijdag al geleverd door Post NL en dus zelfs een dag eerder dan zijn verjaardag. Kan ik ergens ook een recensie achterlaten? Graag vertel ik andere potentiële klanten over mijn goede ervaringen.
 
Vriendelijke groet,
 
A. Scheffer

M.van Mol, Woensdag 21 Augustus 2013


beste Johnny,

Ik zou nog even laten weten hoe het met de carrera auto wass afgelopen.
Gisteren heb ik een mailtje gehad van carrera service, dat ze besloten hadden om een nieuwe auto op te sturen.
En vandaag had ik hem al in de bus.
Super service, bedankt

groeten Myra van Mol

Raymond Noordermeer, Maandag 19 Augustus 2013

Goedemorgen Tonie,

Dat is geweldig. Bedankt voor de goede service.

Mvg
Raymond Noordermeer

K. De Neef, Vrijdag 16 Augustus 2013

Geachte,

Hartelijk dank, super service !

Met vriendelijke groeten,

K. De Neef 

Roger, Vrijdag 9 Augustus 2013

Beste Tonie,

Bedankt voor het opsturen van de aan/uit knop.
Excuus voor de late reactie, maar wij waren op vakantie.
Met het vervangen van de aan/uit knop is het probleem verholpen.

Dank voor de goede service. 

Groet, Roger

Nikki, Maandag 5 Augustus 2013

Beste meneer Bonants,

Wat een goede en snelle service. Hartstikke bedankt!

Met vriendelijke groet,

Nikki Kempkes

Twan, Maandag 5 Augustus 2013

Oké super

Bedankt voor jullie service top

Met vriendelijke groet,

Twan Sterks

Harm, Zaterdag 3 Augustus 2013


Is geregeld,bedankt voor de goede service.mvg Harm 

R. Korenromp, Dinsdag 30-07-2013


Beste Tonie,

Heb de koehoorns vlak voor onze vakantie in goede orde ontvangen en gemonteerd, tot grote blijdschap van zoonlief. Alsnog dank voor het nasturen!

Vr groet

R. Korenromp

Fam. Vervoordeldonk, Vrijdag 26 Juli 2013

Beste Tonie Bonants,

Hiermee wil ik U bedanken voor de goede service.
De adaptor hebben we ontvangten.

Met vriendelijke groet,
Fam. Vervoordeldonk

Ad, Vrijdag 26 Juli 2013

Jazeker en met dit mooie weer wordt het ook veelvuldig gebruikt.
Bedankt voor de snelle service.

Groetjes Ad

Patricia Severins, Donderdag 25 Juli 2013

Hallo,

Ik heb de banden vandaag ontvangen.
Mijn zoon is er heel blij mee.
Bedankt voor de goede service.

Cindy Goes, Maandag 22 Juli 2013


Op vrijdag 19 juli om 15.00 uur een bestelling geplaatst.
Daarna nog gebeld om iets te overleggen.
Het onderdeel werd al op zaterdag geleverd en ook nog met een extra plaksetje voor het zwembad.
Het was mijn eerste bestelling maar niet de laatste!
Fijne webwinkel, werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, bestelling supersnel in huis.
Hier kom ik zeker terug!

Groeten Cindy Goes 

Ed, Dinsdag 16 Juli 2013

Beste lezer,

Ik heb mijn bestelling ontvangen en ben zeer tevreden.

Groetjes Ed

Remco Toorop, Vrijdag 12 Juli 2013


Wij hebben de nieuwe beachshelter vandaag ontvangen 

Dank voor uw medewerking .

Groet,
Remco Toorop

Jerome Budde, Dinsdag 9 Juli 2013

Geachte heer Bonants,
 
Ik heb de nieuwe moeren in goede order ontvangen, bedankt voor uw terugkoppeling en actie.
Met vriendelijke groet,
 
Jerome Budde

Maartje, Dinsdag 9 juli 2013


Hoi Johhny,

We hebben het defecte onderdeel vervangen en hij werkt weer. Wanneer kan jij een cartridge voor de sparks leveren en wat kosten deze?

Bedankt voor de goede service.

Groeten Maartje

Marco Vigelius, Maandag 1 Juli 2013

Geachte heer Bonants,

Hartelijk dank voor deze zeer vlotte afhandeling van onze retourzending.
Uitstekende service!

Met vriendelijke groet,
Marco Vigelius

Donka Kriek, Dinsdag 25 Juni 2013

Beste Tonie Bonants,

Dank u voor de reactie en de oplossing.

Met vriendelijke groet,
Donja Kriek

Natasja, Donderdag 20 Juni 2013

Hallo Tonie,

Heel erg bedankt en geen probleem wij zijn ontzettend blij met de service en het goede contact, dat komt nog weinig voor tegenwoordig en is heel prettig.

Vriendelijk bedankt.

Natasja

Hennie van der Cammen, Woensdag 19 Juni 2013

Tonie,

De fiets is vanmiddag in goede staat bezorgt door DHL.
Fijn dat e.e.a. zo daad krachtig geregeld kon worden. Chapeau!

Met vriendelijke groet.

Hennie van der Cammen

Aaltsje Vriesinga, Dinsdag 18 Juni 2013

U wordt vriendelijk bedankt voor het keurig op de hoogte houden en daarmee de goede service!
Ik zal niet aarzelen weer eens bij u iets te bestellen.

mvg,
Aaltsje Vriesinga

Hoecke Wesley en Wendy, Maandag 17 Juni 2013

Beste,

Bedankt voor de prima service.
Zekeringen zijn goed ontvangen.

Mvg  Van Hoecke Wesley en Wendy

Robert-Jan Korenromp, Zondag 16 Juni 2013

Dag Tonie, de fiets is inmiddels uitgebreid getest en in orde bevonden.
Zoon is er heel blij mee en toen hij hoorde dat jullie de 'handvatten' ook nog gaan opsturen was hij in de zevende hemel...

Met vriendelijke groeten,
Robert-Jan Korenromp

Sandra, Donderdag 13 Juni 2013

Beste Tonie,

Ik heb de dansmat en microfoon ontvangen.
Super bedankt voor de ontzettend goede service!

Met vriendelijke groeten,

Marjon

Sabrine, Woensdag 12 Juni 2013

Hallo Tonie,

De nieuwe pomp werkt naar behoren.
Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,
Sabrine 

Alfred Schouten, Donderdag 6 Juni 2013

Geachte heer Bonants,

Hartelijk dank voor de snelle service waarvoor onze complimenten! 
Inmiddels hebben wij een vervangende trampolinerand besteld.

Met vriendelijke groet,

Alfred Schouten

Jaco Bleijenberg, Woensdag 22 Mei 2013

Hallo Tonie,

Bedankt voor de service, wij hebben de fiets vandaag in goede staat ontvangen, en onze zoon heeft al geholpen met assembleren.

Met vriendelijke groet,
Jaco Bleijenberg

Ingeborg Stolk, Dinsdag 21 Mei 2013


Hoi,

Wij hebben onlangs 2 stuks autopeds ontvangen. (1 roze en 1 zwarte).
Geweldig!!
Onze kinderen zijn er super blij mee.
Ze zijn er mee naar school gestept.
Zelfs de jongste wilde steeds buiten steppen (ook in de regen) .
De steppen zijn mooi en van zeer goede kwaliteit.
Zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Dus... Toppie hoor!!
Kinderen blij en wij blij.

Heel erg bedankt, groetjes
Ingeborg Stolk.

Bastiaan Nieuwenhuis, Donderdag 16 Mei 2013


Geachte heer Bonants,

Ik heb gister middag de bestelling ontvangen en mijn zoontje is er zeer blij mee bedankt.

Met vriendelijke groet,
Bastiaan Nieuwenhuis

Ineke van Limbergen, Dinsdag 7 Mei 2013

Hallo, 

Ik heb net een pakketje met een nieuw waterkanon voor de watertafel ontvangen, heel erg bedankt, daarvoor !! 

Vriendelijke groetjes, 

Ineke van Limbergen

Aart Jansen, Dinsdag 23 april 2013

Beste Tonie Bonants,

Wij willen u ook bedanken voor de snelle levering, is perfect en op tijd aangekomen.

Succes met uw onderneming.

Vriendelijke groeten,
Aart Jansen

Annekristien draaisma, Woensdag 10 April 2013

Hartelijk dank voor uw snelle reaktie en de geweldige service!

Met vriendelijke groet,

Annekristien draaisma

Ingrid v.d. Vooren, Vrijdag 5 April 2013

Thanx, het is binnen gekomen, het is een leuk ding hoor!

Toppie!!

Groet, Ingrid v.d. Vooren

M.van der Wende, Woensdag 3 april 2013

Beste heer Bonants

Bedankt voor de super snelle levering. Mijn dochter is helemaal gelukkig met haar nieuwe skates. Succes met jullie webwinkel.

met vriendelijke groeten M van der wende

Mevr. Gelissen, Donderdag 28 Maart 2013

We hebben het fietsje in goede orde ontvangen.
Bedankt voor de goede service en tot ziens

Groetjes

Anne, Dinsdag 26 Maart 2013

Beste Johnny

Ik laat je even weten dat de fiets vandaag al is toegekomen!
Ben heel blij ermee!
Bedankt voor de goeie service!

Groeten,

Anne

G. van Leussen, Woensdag 20 Maart 2013

Hallo,

We wilden jullie hartelijk bedanken.
Onze bestelling werd keurig afgeleverd.
En we zijn zeer tevreden over jullie service.
Super!

Hartelijke groet,

G. van Leussen

Fam. Berg Harderwijk, Woensdag 20 Maart 2013

Hallo Tonie,

Wil je even laten weten dat we de fiets in goede orde hebben ontvangen.
Onze dochter is er erg blij mee.

Groeten Fam. Berg Harderwijk

Ruud Tetteroo, Dinsdag 19 Maart 2013

Geachte heer Bonants,

Vandaag heb ik de nieuwe koplamp ontvangen.
Dank u wel voor de snelle en goede service.

Met vriendelijke groet,
Ruud Tetteroo

Hans Taal, Dinsdag 12 Maart 2013

Geachte heer Bonants,

Veel dank voor uw support en service.

Hartelijke groet,
Hans Taal

Dhr.Mulders, Maandag 4 Maart 2013


Geachte heer Bonants,

Wij hebben gisteren iemand heel blij gemaakt met de (overigens complete) fiets. Nogmaals dank voor uw oplossingsgericht handelen en uw positieve instelling.

Met vriendelijke groet,

Dhr. Mulders

Bianca, Woensdag 13 Februari 2013

Hallo Tonie,

We hebben de lift vandaag ontvangen ,hij werkt prima en onze zoon is er al volop mee aan het spelen.

Bedankt voor de service.

Groeten Bianca 

M. Karaduman, Woensdag 6 Februari 2013

Beste Tonie Bonants,

Ik heb de kabels aangesloten volgens foto,en het werkt goed.

Bedankt voor de goede service.
 
Met vriendelijke groet,
M.Karaduman

Carolien, Woensdag 6 Februari 2013


Hoi,

De fiets is SUPER!

Bedankt,

Carolien

Martin Rouw, Zondag 3 Februari 2013

Geachte Tonie Bonants,

Bedankt voor de goede service!

Groetjes,
Martin Rouw

R. Spaan, Vrijdag 25 Januari 2013

Beste Tonie,

Sorry voor de late reactie.
Wat een perfecte service en snelle levering!
De prijs was ronduit goed en levering compleet, goed en snel.
Een goed advies en met verstand van zaken.
Zeer net bedrijf en een aanrader.
Jullie zien ons vaker!

Groeten
R.Spaan

Bilal, Woensdag 16 Januari 2013

Geachte heer,

Na een kleine test, heb ik de kabels aangesloten zoals het hoort. Het werkt prima naar behoren.

Bedankt voor de service en aandacht.

M.v.g Bilal

Inge Langestraat, Donderdag 10 Januari 2013

Goedendag,

Ik wil u bij deze toch nog even een keer bedanken, voor het zeer correct behandelen van mijn gevraagde artikel en de daarbij horende correspondentie....