VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
 

Fisher Price Driewieler

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Fisher Price Driewielers

Hoe klein ze ook zijn, er is voor kinderen niets leukers dan lekker buitenspelen. De 3 in 1 driewielers van Fisher Price zijn dan ook ideaal, want hiermee neemt u uw (klein)kind al mee naar buiten vanaf een leeftijd van 10 maanden.

Deze Fisher Price driewielers zijn echte klassiekers. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Door het unieke meegroeisysteem hebben kinderen hier nog jarenlang plezier van, want ze kunnen al mee vanaf het moment dat ze goed en stevig kunnen blijven zitten. Bovendien houdt u de controle in handen, want u kunt eenvoudig meesturen met de telescopisch verstelbare duwstang.

De 3 in 1 Fisher Price driewielers laten zich gemakkelijk ombouwen, zodat de driewieler geschikt is voor de verschillende leeftijdsfasen van uw kind:

Fase één – Vanaf 10 maanden kan uw zoon of dochter al mee op de driewieler. U gebruikt dan de kinderwagenfunctie waarbij uw kind veilig zit dankzij de vijfpuntsgordel en van de wereld om zich heen kan genieten.

Fase twee – Vanaf 15 maanden kan uw kind onder begeleiding rijden en sturen. U houdt de controle door middel van de telescopisch verstelbare duwstang.

Fase drie – Vanaf 24 maanden is uw kind groot genoeg om zelf te rijden en te sturen.

De Fischer Price driewielers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Heeft u vragen over de 3 in 1 driewielers van Fisher Price of wilt u meer weten over onze levertijden, neem dan contact met ons op. Ook staan wij open voor suggesties over de uitbreiding van ons assortiment.