VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
 

Longboard

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Longboard

U bent op zoek naar een longboard in Boxmeer ? Dan helpt Djimmi.nl u bij deze zoektocht. Ons assortiment longboards bevat vele soorten, maten en kenmerken voor iedere longboard stijl!

Longboarden (ook wel longboardskaten genoemd) is een door het surfen beïnvloede boardsport, waarbij een langere plank gebruikt wordt dan bij het originele skateboarden. Een longboard is ideaal om grotere afstanden af te leggen met vaak een hogere snelheid dan de gewone skateboards.
Dit komt door de vaak grotere wielen dan bij een skateboard.

Is uw kind gewend om tricks te doen met zijn / haar board? Hoewel men vaak denkt dat dit bij longboards minder kan, lenen deze zich hier ook prima voor. Afhankelijk van de stijl die beoefend wordt gebruik je meer of minder tricks met het longboard bij de diverse stijlen.

Pintail, Kicktail en Drop Through zijn benamingen voor de vorm van de longboards. De pintail heeft een achterkant (tail) lopend in de vorm van een punt (pin). De kicktail lijkt in die zin meer op een traditioneel skateboard met een licht afgeronde achterzijde. Dit kenmerk maakt de kicktail geschikt voor het beoefenen van tricks. De Drop Through heeft een in verhouding lager gelegen deck waardoor het een zeer stabiel longboard is waarmee je uitermate goed kunt downhillen, freeriden, carven of cruisen.

Zoals u merkt hebben wij longboards voor diverse stijlen, prijsklasse, in vette designs én voor het beoefenen van tricks! Mocht het gewenste longboard niet op onze webshop getoond worden of tijdelijk uitverkocht zijn? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor informatie omtrent de levertijden of uitbreiding van het assortiment.

Daarnaast kunt u ons altijd per telefoon of email bereiken wanneer u meer informatie over onze longboards wenst.