VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
Verzending: Nederland België Duitsland 

Smart Trike Driewieler

23 Artikel(en)

per pagina

23 Artikel(en)

per pagina

SmarTrike Driewielers

Kinderen houden van lekker buiten zijn. De SmarTrike driewielers zijn dan ook ideaal om uw zoon of dochter al vanaf de babyleeftijd mee naar buiten te nemen. Vanaf een leeftijd van 10 maanden kunnen kinderen namelijk al veilig mee op een SmarTrike driewieler en dankzij het gefaseerde meegroeisysteem, heeft zowel uw kind als u nog jarenlang plezier van deze robuuste kinderfiets.

Bij de SmarTrike driewielers staan kwaliteit en functionaliteit voorop. De driewielers zijn verkrijgbaar in vrolijke, aansprekende kleuren en gemaakt van stevige en slijtvaste materialen. Uiteraard zijn ze gemakkelijk om te bouwen wanneer een nieuwe leeftijdsfase aanbreekt.

De SmarTrike driewielers maken gebruik van een doordacht driefasen plan, waardoor kinderen al vanaf 10 maanden mee kunnen op hun eigen driewieler. Door de SmarTrike driewieler steeds aan te passen aan de leeftijd en de ontwikkeling van het kind, gaat de driewieler jarenlang mee en zorgt het iedere keer weer voor urenlang buitenspeelplezier.

De drie verschillende fases van de SmarTrike driewielers zijn:

Fase één – Kinderwagen functionaliteit: u kunt uw kind rondrijden en duwen door middel van de duwstang.

Fase twee – Begeleid rijden en sturen: uw kind kan zelf rijden en sturen, maar met de duwstang houdt u de controle in handen.

Fase drie – Zelf rijden en sturen: uw kind kan er zelf op uit met de SmarTrike.

De SmarTrike driewielers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Wilt u meer weten over de SmarTrike driewielers of bent u op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Ook voor vragen over de bezorging en levertijden kunt u bij ons terecht.