VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
 

Stuntsteppen

43 Artikel(en)

per pagina

43 Artikel(en)

per pagina

Stunt Steps

U bent op zoek een stuntstep in Boxmeer ? Dan helpt Djimmi.nl u bij deze zoektocht. Onze stuntsteppen zijn speciaal gemaakt voor stunts en gemaakt voor duurzaamheid.

Doordat er met een stuntstep, zoals de naam al laat vermoeden, veelal stunts en tricks gedaan worden is het van belang dat de step van extra hoge kwaliteit en duurzaam is. Onze stuntsteppen zijn dat! Hiermee kan uw kind onbezorgd te gekke stunts uitvoeren op de step.

Tricks voor de beginner of gevorderde stunter zijn allemaal mogelijk met de bekende stuntstep merken zoals bijvoorbeeld Razor. Naast de stuntsteppen hebben wij in ons assortiment ook springschansen in diverse formaten en afmetingen.

Bij iedere vorm van stunten is het aan te bevelen om gebruik te maken van de juiste bescherming, zoals het dragen van een helm en/of overige bescherming.

Het kan altijd voorkomen dat de gewenste stuntsteppen niet op onze webshop getoond worden of tijdelijk uitverkocht zijn? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor informatie omtrent de levertijden of uitbreiding van het assortiment.

Daarnaast kunt u ons altijd per telefoon of email bereiken wanneer u meer informatie over onze stuntsteppen wenst.

Liever geen stuntstep? Djimmi.nl biedt ook normale steps en elektrische stepsvoor u aan.