VEEL OP WIELEN EN MEER... VOOR DE BESTE PRIJS!
 

Elektrische Step

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Elektrisch Step

U bent op zoek naar een elektrische step? Dan helpt Djimmi.nl u bij deze zoektocht.

Onze elektrische steps maken het voor kinderen mogelijk om in alle veiligheid te steppen. Dankzij de krachtige motor van de steps kunt u zich snel verplaatsen. Kinderen kunnen hem gebruiken met een maximale snelheid van +/- 20 km/uur. Om de step te gebruiken dient er eerst 1 stepbeweging gemaakt te worden waarna de step verder met het gashendel bediend kan worden. Als het om technische specificaties gaat, kan vermeld worden dat de steps een motor met kettingaandrijving hebben, het achterwiel van polyurethaan is, de voorband is een luchtbandje (is bij ontvangst nog niet volledig opgepompt) en verder is de step voorzien is van een voor- handrem.

Ideaal voor op de camping of gewoon bij u thuis op eigen terrein.

Bij iedere vorm van steppen is het aan te bevelen om gebruik te maken van de juiste bescherming, zoals het dragen van een helm en/of overige bescherming.

Het kan altijd voorkomen dat de gewenste elektrische steppen niet op onze webshop getoond worden of tijdelijk uitverkocht zijn? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor informatie omtrent de levertijden of uitbreiding van het assortiment.

Daarnaast kunt u ons altijd per telefoon of email bereiken wanneer u meer informatie over onze elektrische steppen wenst.